Aiga > Tala Fou > Fa'aaliga

O a mea o nofoa faleuila

2021-10-14

Mo tagata faʻatau, pe a faʻatau se faletaele, faʻaopoopo i le mafaufau i le ituaiga o faleuila, e tatau foi ona mafaufau i mea.

Ma pe a faʻamasinoina le tulaga lelei o se faleuila, e mafai foi ona faʻamasinoina i mea o le nofoa faleuila. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faia i le palasitika, o le tau o le faletaele o le a le maualuga tele.
1.Nofo faleuilameafaitino
1. Urea-formaldehyde ufiufi ipu:
I tulaga o le gaosiga, o le urea-formaldehyde ufiufi ipu e faia e ala i le oloina o mea mata i totonu o le paʻu ma oʻo ai i le gaosiga o le maualuga.
O le ufiufi o le faleuila o lenei mea e fai si malosi i tulaga o le abrasion teteʻe ma le valu, ma e faigofie foi ona mama i le taimi o le faaaogaina. E masani lava, o le ufiufi o le faleuila o lenei mea e faʻaaogaina i luga o faleuila maualuga, ma o foliga vaaia e matua lamolemole ma porcelain.

2. laupapa PVC:
O mea e masani ona faʻaaogaina o le PVC laupapa, o le mea lea e masani ona taʻua o le PP laupapa.
PVC laupapa o se ituaiga o gaogao blister ata tifaga. E ui lava e aʻafia i mea palasitika, e faʻaleleia le laupapa PVC i luga o le palasitika.
I le taimi nei, o lenei mea o loʻo faʻaaogaina lautele i totonu o fale gaosi oloa. O le maaa o le PVC laupapa nofoa faleuila e maualuga atu nai lo mea masani palasitika, ma lona aoga e maualuga atu foi.


3. Palasitika (ABs):

Ole mea masani, ile tau, ole tau o nofoa faleuila palasitika e maualalo. Ole mea masani, ole faleuila ile va ole 300 ma le 800 yuan e fai ile palasitika.
O le ufiufi o le faleuila o lenei mea e fai si maualalo i le tau, ma e tutusa, e laʻititi laʻititi nai lo isi mea i tulaga lelei o oloa.

4. Fafie:
Fafienofoa faleuilae le masani, aua afai e le o se faleuila laupapa, nofoa faleuila laupapa e seasea filifilia e fetaui.
Ina ia mafai ona faia se sao e le susu, o le nofoa faleuila laupapa ua faia foi togafitiga faapitoa. I tulaga tau, o le tau o nofoa faleuila laupapa e maualuga atu foi ona o le maualuga o tau o gaosiga.

5. Akrilik:
Pepa akrilik ua faaliliuina, ma o mea o le plexiglass ua uma ona togafitia faapitoa. O lenei ituaiga tioata e maualuga atu le maaa ma maualuga atu le tau.

O le ufiufi o le faleuila o lenei ituaiga mea e fai si maualuga i le matagofie, ma e masani ona faʻaaogaina i faletaele e faʻatatau i le maketi maualuga. E le gata i lea, e maualuga foi le iila ma le lanu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept